Over Ons

IMTA Technics is de betrouwbare partner bij uitstek voor al uw troubleshooting, machineonderhoud en -reparaties. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het ondersteunen van KMO´s en grote internationale bedrijven met het troubleshooten, het onderhouden van hun machines en installaties en persluchtdetectie.

Betrouwbare partner

Wanneer u IMTA Technics inschakelt kunt u erop vertrouwen dat u volledig wordt ontzorgd. Wij kunnen zo goed als elk project tot een goed einde brengen. Na de werken krijgt u een helder rapport en transparante communicatie zodat u exact weet wat het probleem was en hoe het onderhoud verliep.

IMTA Technics staat eveneens open voor een contract op lange termijn. Zo heeft u altijd snel iemand om uw onderhoud en troubleshooting uit te voeren en kunt u met een gerust hart ondernemen.

Onze waarden

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel een technische partner te vinden die bij uw onderneming past. De kernwaarden van IMTA Technics zijn de volgende:

  • Efficiëntie
  • Transparantie
  • Scherpe prijs tot kwaliteit verhouding
  • Uitmuntende service
  • Ervaring

Kortom, op de vakmannen van IMTA Technics kunt u vertrouwen om een uitmuntende service te verlenen tegen een scherpe prijs wanneer u onderhoud of troubleshooting van uw machines nodig heeft.

Heeft u nog vragen over ons of over wat de vakmannen van IMTA Technics voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u!