PERSLUCHTLEKDETECTIE

Om te voorkomen dat onze klanten geld letterlijk in de lucht blazen, bieden wij een uitgebreide analyse aan met de mogelijkheid om de lekken door ons te laten repareren. Ontvang de beste persluchtlekdetectiediensten van IMTA Technics. Expert in persluchtlekdetectie en machineonderhoud en -reparatie.

Persluchtlekken zijn in menig bedrijven een probleem. Je hoort ze overal, en vaak word er niet bij stil gestaan hoeveel ze kunnen kosten.

Waarom kiezen voor IMTA Technics voor Persluchtlekdetectie?

Door een persluchtlekdetectie analyse te laten uitvoeren, krijgt u een beeld van de huidige situatie en de kosten die deze met zich mee brengt. U ontvangt een uitgebreid verslag met foto’s van de lekken en de besparingen/kosten per lek.

Na de analyse is het aan u, de klant, om te bepalen hoe de stukken vervangen zullen worden. IMTA technics kan u helpen met persluchtlekdetectie, maar ook met de reparatie van de gevonden lekken.

Wij kunnen u een volledige screening aanbieden van uw persluchtinstallatie. Door dit preventief te doen kunt u jaarlijks enorme kosten besparen op uw energie factuur, alsmede kosten voor het onderhoud van uw machines en compressoren, storingen en stilstanden.

Weet dat lekken ter grote van een speldenknop bijna niet hoorbaar zijn, en u honderden euros per lek per jaar kunnen kosten. Lekken die hoorbaar zijn, zijn per definitie al zeer kostelijk, en kunnen zelfs oplopen tot duizenden euros, per lek, per jaar.

Wij detecteren deze lekken, zowel groot als klein, met onze ultrasone meetapparatuur. Hiermee kunnen we de kleinste lekken al van grote afstand detecteren.

Onze apparatuur zal aan de hand van enkele parameters, die u ons bezorgd heeft, kunnen aangeven hoeveel u per jaar aan kosten hebt per gevonden lek.

Wij zullen de lekken loggen doormiddel van een foto die duidelijk aangeeft waar het lek zich bevindt. Dit kan eventueel op de plek van de lekkage gelabeld worden als de klant dit wenst.

Na de screening krijgt u een uitgebreid rapport over de staat van uw persluchtsysteem, en waar de lekken zich bevinden.

Aangeraden wordt om de screening 2 keer per jaar uit te voeren. Dit doen we om de lekken onder controle te houden. Dit kan eventueel in contractvorm gegoten worden, met eventueel voordelen voor de klant.

IMTA technics kan u ook helpen met het repareren van de lekken, of onderhoud aan uw systeem als u dit verkiest.

Voordelen van deze Dienst

  • U moet zelf nergens naar kijken, en kunt het van A tot Z in onze handen geven
  • Dit gebeurt allemaal tijdens productie. Er moeten geen machines voor stil
  • U krijgt een zeer duidelijk, en goed leesbaar rapport met alle bevindingen
  • U krijgt een duidelijk beeld over uw besparingen, na de reparatie van de lekken
  • U kunt er voor kiezen de reparaties door IMTA technics te laten uitvoeren
  • Door het bij te houden, blijft u geen geld de lucht in blazen, en blijft uw machinepark gezonder

*** BETAAL VOOR DE LUCHT DIE U GEBRUIKT, NIET VOOR DE LEKKEN!!!! ***

Meer informatie?

Contacteer ons per telefoon, e-mail of via het formulier voor meer informatie.